25-jubileum VV Avereest

Geacht oud-lid

In het kader van het 25-jubileum van VV Avereest willen wij u vrijdag 24 augustus van harte uitnodigen op een gezellige voetbal/feestavond in de Thuishaven op Sportpark de Balk

Tijdens deze avond gaan we met oud-leden een klein toernooi voetballen, waarna er in de kantine een ongedwongen feest zal plaatsvinden met een hapje en een drankje. Daarbij willen we aan de hand van een presentatie op onze nieuwe mediaset een mooi foto-overzicht van de afgelopen 25 jaar laten zien. Bij de ingang zal een melkbus staan voor een vrijwillige donatie.

Het programma

19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Start toernooi met oud-leden (spelende leden, trainers, leiders, sponsoren, enzovoorts)
Na afloop toernooi: Een ongedwongen feestje met een fotopresentatie tot +/- 0.00 uur.

Opgave

Wilt u hier als oud-lid graag bij zijn geef u dan op via jubileum25jaar@vvavereest.nl. Vermeld daar even bij of u mee doet met het toernooi of alleen bij het feest aanwezig bent.

Daarbij zouden wij het erg kunnen waarderen als u nog oude foto’s heeft van uw periode bij VV Avereest. Dit mag u met een stukje uitleg/tekst meesturen, zodat wij dat in onze fotopresentatie mee kunnen nemen. Verder willen wij nog een VVA-veiling organiseren. Heeft u nog oude VVA-memorabilia (legendarische oude voetbalschoenen met een verhaal, oude sjaaltjes en noem maar op) liggen en denkt u dat er leden zijn die daar wel een paar euro voor over hebben, neem het mee!

Wij zien u graag op 24 augustus in de Thuishaven!

Met vriendelijke groet