KERSTBRODENACTIE 2018

kerstbroodkerstbroodTradities zijn er om in ere te houden, vandaar deze oproep aan alle leden (maar natuurlijk ook aan diegene die wel een handje wil mee helpen!).
Op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 december 2018
gaan we weer met de kerstbroden langs de deuren in Balkbrug.

Ook dit jaar zijn de routelijsten al voor je ingevuld (zie hieronder). Je naam staat vermeld op de routelijst, met de daarbij behorende straat. Ruilen met anderen is mogelijk, maar de route dient absoluut gelopen te worden.
Kijk daarom goed op de routelijst, die vanaf 01 december ook in de kantine hangt. Als je naam er op staat, gaan we er vanuit dat je zo sportief bent, om je aan je vrijwillige taak te houden!

We proberen ook dit jaar weer een record aantal broden te verkopen, dus ieder zijn inzet is hierbij noodzakelijk; vele handen maken licht werk!
Mocht je echt niet kunnen (let op: je hebt op drie dagen de gelegenheid en het kost je slechts een paar uur), dan kun je alleen met een ander ruilen!
We rekenen op de medewerking van iedereen, dan is de klus zo geklaard!

Dus: We verwachten je op bovengenoemde data!!

Namens het bestuur,
Harold Mijnheer (06-10456439)