Uitreiking kledingpakket Plus Nanning Balkbrug.

Op een regenachtige 30e september werd op sportpark de Balk afgelopen zaterdag opnieuw een sponsor in het zonnetje gezet. Frank Nanning namens Plus Nanning Balkbrug werd door Harold Mijnheer welkom geheten, mede namens spelers en technische staf van VV Avereest 3.

Plus Nanning sponsort een geheel nieuw kledingpakket voor VV Avereest 3. De bekende supermarkt in Balkbrug, is al jaren een trouwe sponsor van VV Avereest. We zijn dan ook, namens het bestuur, sponsorcommissie en natuurlijk de technische staf van VV Avereest 3, Frank en Ben Nanning bijzonder dankbaar voor de continuering van het sponsorschap.

Harold sprak de hoop uit dat het 3e team, onder leiding van Jeffrey Zwiers en Roy Bonen, de naam van de sponsor op een positieve wijze naar buiten toe vertegenwoordigd en wenste vanzelfsprekend de mannen een succesvol seizoen toe; aan de uitrusting zal het niet liggen!

Na de team- en individuele foto’s werd het sponsorcontract ondertekend voor een periode van 3 jaren en werd de overeenkomst nog met een krachtige handdruk bevestigd.

Namens het bestuur van VV Avereest,

Harold Mijnheer