VV Avereest ontvangt koploper SC Elim

Afgelopen week wist VVA in een boeiend duel de belangrijke uitwedstrijd tegen Hollandscheveld met 1-3 te winnen door 3 goals van Niek Kuiper. Hierdoor staan we op dit moment op de 8e plaats in de competitie en is een belangrijk gaatje geslagen met de onderste plaatsen van de competitie.
Onze gasten van vandaag, SC Elim zijn weer solitaire koploper na het gelijkspel van SVM Marknesse tegen Hoogeveen afgelopen weekend. SVM is momenteel de voornaamste uitdager van Elim. Elim zelf wist de thuiswedstrijd tegen Fit Boys met 5-0 te winnen.
Het verschil op de ranglijst is duidelijk, Elim is zeker kandidaat voor de titel. Het spel van VVA groeit echter met de week. We hopen, en gaan er positief gezien van uit dat we deze lijn doorzetten en er vandaag een spannende pot van maken.