VVA3 boekt monsterzege!

Afgelopen zaterdag stond de laatste poulewedstrijd van de beker op het programma. Het sterrenensemble van het 3e trad aan tegen het alom gevreesde HTC6.

Aangezien de vorige 2 wedstrijden een gelijkspel en een overwinning opleverde was de bedoeling duidelijk als het bekeravontuur een gevolg moest krijgen: ruim winnen.

Vooraf werden we voorzien van compleet nieuwe tenues en bijbehoren zodat we de komende paar jaar weer up to date rondlopen. En er was voor Pavement zelfs een aanvoerdersband!

De selectie was aardig compleet en de Grote L stuurde de volgende elf de weide in:

Goal:     Baard
Verd:    Terror, Bert, Dildo, Mengsmeer
Mid:      Denise, Pavement, Pinkel, Spieker
Aan:      Strik Veters, Elly.
De oplettende lezer zal zien dat we niet met onze gebruikelijke keeper aantraden.

Oublie had clubicoon Bissie ontvoerd naar de Britse provincie Schotland om hem daar vol te gieten met lauw schots bier en om “You never walk alone” voor de verkeerde club te schreeuwen.

Af en toe stuurde hij een paar zeer verontrustende foto’s en bij de barbecue natijd was José zichtbaar aangeslagen over het lot van haar man.

Gelukkig heeft Baard ooit eens op keepen gezeten en zeker vergeleken met zijn collega van HTC zag het allemaal wel professioneel uit.

VVA begon fel aan de wedstrijd en zette HTC hoog onder druk. Die snapten er helemaal niets van en na 5 minuten had iedereen van VVA al 2x over het HTC goal geschoten.

En zoals dat dan gaat kwam toch HTC op voorsprong. Er waren hooguit 3 mensen van hun uberhaubt aan de bal geweest toen Mengsmeer een van de aanvallers zijn been eruit trok waarop de scheids besloot een penalty te geven.
0-1.

Het gaspedaal ging nog dieper en de tegenstander kwam de eigen 16 niet meer uit. Helaas stond bij niemand het vizier op scherp en we bleven maar over, naast en op de paal schieten.

De HTC doelman, die volgens toeschouwer Beer een aandeel had in de verbouwing van Pearl Harbor, hield af en toe op de meest curieuze wijze zijn doel schoon.

Uiteindelijk was het Strik Veters die voor de gelijkmaker zorgde. In plaats van over te schieten zoals iedereen maar deed besloot hij de bal gewoon binnen te rennen.

Het verzet bleek nu helemaal gebroken en Spieker maakte er snel 2-1 van.

Ondertussen was Denise met helse rugpijn vroegtijdig uitgestapt en bracht 3e assistent Bonemans Skip in (de grote L had verjaardag van zijn oma en aangezien hij vorig ook al niet geweest was  ging hij na een halfuur al weg).

Skip had ’s morgens 1244 liter koffie gezet tijdens zijn kantine dienst dus hij was er al vroeg bij. Hij liep wat in de rondte, schopte her en der tegen een graspol toen hij plots de bal kreeg. Hij stond op een meter of 30 van de goal. Hij dacht wat na, keek nog eens en lobte toen pardoes de bal over iedereen heen in de goal: 3-1. Wereldgoal.

In de rust werden Porno el nasi voor Terror en Bollema voor Dildo gewisseld terwijl heel HTC een sjekkie rookte.

De 2e helft bood hetzelfde spelbeeld, eenrichtingsverkeer.

Blub kwam er ook nog in en presteerde het om op de doellijn, zonder keeper in de buurt een goal Niet te maken. Vlak daarvoor probeerde hij ook al een eigen goal (4-1) van HTC te claimen terwijl hij niet eens in de buurt was. Hij wou daarom heel graag het verslag schrijven zodat hij de zuivere waarheid kon verdraaien maar dat ging gelukkig dus niet door.

VVA bleef er via Elly, opnieuw Skip en Spieker en Kale Pirlo rustig op los scoren en vlak voor tijd viel die dan: de 10-1!

Mooiste goal werd om onbegrijpelijke redenen afgekeurd door een matig fluitende scheids; Spieker scoorde met een Wayne Rooney achtige omhaal maar helaas, hij telde niet. Toeschouwer Ecke dacht dat de scheids een fluitje met een smaakje had.

VVA3 is dus door in de beker, heuglijk nieuws en een goede reden om de regenachtige barbecue mee af te trappen.

Speciale vermelding overigens voor Piele; hij was van mening dat we uit speelden en stond zodoende met een drup aan de neus bij het HTC sportpark. Volgende keer beter!

Cijfers:
Baard: 7               Niets gedaan behalve een penalty pakken
Terror: 7              speelde als rechtsbuiten
Mengsmeer: 2
Dildo: 7                schoot 19x over
Bert: 7,5              schoot 12x over
Skip: 8,5               scoorde 2x, deed ook vet geinige truckjes
Pavement: 7      schoot 28x over
Pinkel: 7               schoot op de paal en 17x over
Spieker: 8            mooiste afgekeurde goal ooit. Niemand gesloopt.
Strik: 8                  lekker rennen en scoren
Elly: 8                    liep veel, Scoorde.