Das Dritten gekweld door Bruchterveld

Op zaterdag 24 november, stond de wedstrijd VVA3 – Bruchterveld 4 op de kalender. Doordat de Grote Leider een feest had in Rotterdam,was het dat de geblesseerde Bollema en Kale Pirlo de honneurs waarnam. Na het gelijkspel vorige week tegen de Krimse boys, was het deze week weer tijd voor wat moois.

De keuze uit de talenten die bij VVA3 horen was groot. daarom vielen deze 16 niet buiten de pakjesboot:

In het doel stond Oublie met zn smoel

In de verdediging stonden Ecke, Bonemans, Mengsmeer en Koksie die Bollema verving.

Op het middenveld stonden Katoekan, Pinkel, Bert en Denise opgesteld

In de aanval trapten OokSoumaila en Skip tegen de bal

Op de bank zaten #, Louwigi, Strik en KP te stinken naar drank

Aan de vlag stond Dogger die zijn voetbalspullen niet vergeten mag.

De mannen van Bruchterveld waren zacht gezegd een stuk meer ervaren, maar dat was voor de VVA3ers geen reden om ons zorgen te baren. Toch leek het leeftijdsverschil Bruchterveld geen windeieren te leggen en zaten ze er een stuk feller op, laat maar zeggen. In de eerste helft scoorden ze twee keer, maar dat was niet perse te wijten aan Mengsmeer.

In de rust haalde Bollema Denise en Katoekan eraf en Strik en Louwigi verschenen in gestrekte draf. Na nog een minuut of tien, lieten Dogger en KP hun smoelwerk zien. OokSoumaila gaf iedereen nog een hand, Maar Skip liep een stuk bozer naar de kant. Een warme douche deed hem wat nuanceren en uiteindelijk kon hij de beslissingen wel waarderen.

Door een paar persoonlijke fouten en een goed spelend Bruchterveld, werden de mannen van VVA nog wat verder gekweld. Na zo’n 90 minuten stond er 0-5 op het scorebord en gingen de Bruchtervelders met de 3 punten de hort op. In de thuishaven werden nog de nodige drankjes gedronken en liederen gezongen en doordat er tegenwoordig Guinness verkocht word, konden Ecke en Spieker weer beerpongen.

Wegens tijdgebrek ga ik niet iedereen een cijfer geven,

Alleen onze schot op doel krijg iets met een 7.

Oublie: 8.7 Ondanks 5 tegendoelpunten redde hij ons met zijn onverklaarbare safes.