Welkom bij VV Avereest!

Niet helemaal happy bij je huidige club/team of trainer en overweeg je zelfs te stoppen? Niet doen, voetbal is veel te leuk! Schrijf je over naar VV Avereest! Overschrijven kan nog tot en met a.s. dinsdag 15 juni!

Met 3 herenteams en 2 damesteams zijn wij niet groot te noemen maar we zijn een mooie mix van ambitie en gezelligheid. Ons kent ons en iedereen is van harte welkom!

Wat wij bieden?

Voor de dames:

• Een jong 1ste elftal wat dit jaar graag een gooi wil doen naar het kampioenschap!
  • Een vrijdagavond team die regelmatig toernooitjes voetbalt en vorig jaar in hun debuutjaar direct de titel pakte!

Voor de mannen:

• Een ambitieus en jong eerste elftal wat zich goed manifesteert in de 3de klasse. Ben je fanatiek, heb je talent en wil je graag beter worden? Onze hoofdtrainer is er zeker klaar voor en geeft ook de jeugd krijgt bij ons een eerlijke kans. Naast de normale training heb je de mogelijkheid om op de maandag een extra training te volgen onder begeleiding van een gediplomeerd trainer die zich richt op kracht en conditiewerk. Nee, wij voetballen en trainen niet met bowlingballen en onze wedstrijden worden met ingang van het nieuwe seizoen zelfs gefilmd zodat er gericht gecoacht kan worden. Alles is aanwezig om beter te worden, de bal ligt bij jou!
  • Een 2de elftal met een mooie mix van routine en jeugd die mooi bovenin mee draaien in hun klasse en ambitie hebben voor de volgende stap. De spelers kunnen ook op de maandag aansluiten bij de krachttraining.
  • Een 3de elftal dat stiekem de motor van de vereniging is. Een combinatie van gezelligheid en fanatisme op een iets lager niveau en waar de 3de helft minimaal even belangrijk is.

Natuurlijk hebben wij ook een gediplomeerd verzorgster binnen de vereniging. En, iets waar we best trots op zijn, of je nu in het 3de of in het 1ste elftal zit… onze teams lopen er fantastisch bij met dank aan een stel enthousiaste sponsoren!

Wil je volgend seizoen ook in ons mooie tricoloreshirt voetballen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ledenadministratie@vvavereest.nl of 0611598825. Mail je naam en relatienummer, moeilijker is het niet 😊.

Wil je graag wat meer informatie omtrent voetballen bij VVA bel dan 06-82550098

Een sportieve groet,