Aanvullende Coronaregels

Aanvullende Coronaregels van VV Avereest naar aanleiding van verscherping door de regering eind september.

– Wedstrijdselecties bestaan per team uit maximaal 22 mensen waarbij aan kan worden getoond dat het spelers of staff betreft.
– Er zijn geen toeschouwers toegestaan op Sportpark de Balk.
– De kantine is gesloten. Wel wordt er gezorgd voor drinken in de rust.
– De bestuurskamer is open om officials en trainers en leiders van andere clubs te ontvangen.
– Er mag gedoucht worden aangaande de regelgeving met 6 mensen per keer per kleedkamer.
– Bij een uitwedstrijd wordt geadviseerd om mondkapjes in de auto te dragen
– Kom niet te vroeg en vertrek zo snel mogelijk na de wedstrijd.
– Voor overige vragen check de regelgeving van de KNVB. Kom je er dan nog niet uit, vraag een bestuurslid.

Wij hopen dat een ieder zich hier aan houdt. Dan kunnen we samen in ieder geval lekker blijven voetballen.

We moeten dit samen doen en we gaan er van uit dat iedereen zijn gezonde verstand gebruikt!

Namens het Bestuur VV Avereest