Afscheid clubiconen

Afgelopen zaterdag heeft de feestcommissie van VVA 2 stilgestaan bij het afscheid van vier clubmensen. Spelers Hermen Jager en Joost v/d Stoep hebben hun laatste volledige seizoen gevoetbald voor VV Avereest, Sven van Dijk keert terug naar de jeugd en trainer Frank Seinen is na twee seizoenen gestopt bij het tweede. Ondanks dat alle heren heus nog wel bij de club gezien zullen worden, was de blijk van waardering het minste wat gedaan kon worden. Sven (die er helaas niet was) werd bedankt middels een pakketje ‘’Have a break, have a KitKat’’. Frank, Hermen en Joost hebben er al talloze jaren op zitten bij VVA. Om dit ietwat meer te vereeuwigen hebben de mannen een zogenoemde witte FIFA-kaart gekregen, wat ‘Prime-Icon’ betekend. In simpel Nederlands: Legendes van de club. Het cadeau werd ontzettend gewaardeerd en ondanks de coronamaatregelen kon zo het seizoen 19/20 alsnog worden afgesloten!