Afscheid

Zaterdag 8 augustus werd op Sportpark ‘De Balk’ afscheid genomen van een aantal bijzondere leden van het eerste elftal.

Tijdens een oefenwedstrijd van het eerste elftal van VV Avereest, die wegens de warmte ’s ochtends werd

gespeeld, werd er met spelers, familie, bestuur en leden afscheid genomen van spelers Bernhard Binnendijk, Job Lamberink en verzorger Gerrit Jan van der Veen.

Allart Bisschop nam namens het bestuur het woord om een ieder hartelijk te bedanken voor alle inzet en energie die ze de afgelopen jaren hebben gegeven voor VVA. Naast de ingelijste shirts van de spelers als aandenken werd er speciaal voor Bernhard nog een herinneringsschaal overhandigd voor de meer dan 10 jaren die hij speelde in het eerste elftal. Uit de mooie dankwoorden van Allart en het begeleidende applaus van alle aanwezigen sprak duidelijk de waardering voor hun bijdrage aan onze club.