NB: C.S.V.C. – VV Avereest a.s. Donderdag

Donderdagavond a.s.  gaan de mannen van Stef Lamberink op bezoek bij C.S.V.C, een grote onbekende waar we nog niet eerder in onze historie in competitieverband tegen gespeeld hebben. C.S.V.C. had een goede start van de competitie met maar liefst 5 overwinningen in 6 wedstrijden. Een knap resultaat voor de promovendus echter vanaf dat moment lijkt C.S.V.C. in een vrije val gekomen te zijn en wist men nog maar 2 punten over te houden aan de 5 wedstrijden die volgden. Ondanks de slechte serie staat C.S.V.C. nog steeds op een gedeelde 3de plaats maar op grote achterstand op nummer 1 Achilles. Achilles staat ongenaakbaar aan kop met 30 punten in 10 wedstrijden, de sportieve resultaten hebben daar nog niet te lijden gehad onder de bestuurlijke problemen blijkbaar.

Assistent trainer en supersub Job Lamberink gaat ons helaas aan het einde van het seizoen verlaten. Job is, naast zijn inzet bij ons, momenteel ook hoofdtrainer van Sportlust Vroomshoop en zal deze na 2 seizoen verlaten om aankomend seizoen als hoofdtrainer bij de andere tricolores uit de regio aan de slag gaan… V.V. Bruchterveld. Een mooie uitdaging voor Job die we hem natuurlijk van harte gunnen. VVA zal echter zijn mentaliteit en fanatisme zeker gaan missen!

De wedstrijd tegen C.S.V.C. begint om 20:00 uur op sportpark Klinkenvlier en staat onder leiding van de ervaren scheidsrechter Wubbo Scholtens.