Competitie nadert einde

Deze zaterdag staat voor VVA 1 de wedstrijd tegen SC Rijssen op het programma. Dit is de één-na-laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Avereest speelt volgende week nog in De Krim, dan thuis tegen SVVN en besluit op 7 mei de competitie in Marle tegen MVV ’69.
VVA won vorige week in Sibculo met 0-1 van SVV ’56 en staat al een tijd lang stevig op de vierde plek van de ranglijst. Doel is om minstens deze plek vast te houden. Uiteindelijk kan deze subtop positie nog het behalen van de nacompetitie betekenen.
De tegenstander van zaterdagmiddag, Sport Club Rijssen, is een middenmoter. Vorige week verloren zij van koploper SVVN met 1-3.
In de uitwedstrijd eerder in het seizoen zette Avereest in Rijssen een mooie overwinning neer, het werd 0-3. VVA wil zaterdag deze driepunter graag verdubbelen om de hete adem van ASV ’57 achter zich te houden in de strijd om de vierde plek.