CONTRACTVERLENGING STEF LAMBERINK OFFICIEEL.

Eind december 2020 was er al een mondelinge overeenkomst en afgelopen zaterdag werden de handtekeningen officieel gezet. Stef Lamberink zal ook het komende voetbalseizoen trainer zijn van VV Avereest.

Stef zal ook, als de beperkende maatregelen hopelijk worden opgeheven, het seizoen 21-22  leiding geven aan de selectie van VVA. De mondelinge overeenkomst werd zaterdag officieel van de benodigde handtekeningen voorzien. Trainer en bestuur zijn allebei erg content  met de verlenging van het contract. De spelersgroep was ook blij met de keuze van Stef. Ze onderstreepten dit door hem een mooi boeket bloemen aan te bieden.

Met inachtneming van de geldende adviezen konden de handtekeningen worden gezet en de bloemen worden aangeboden. Bestuur, trainer en spelers kijken uit naar, en hebben veel vertrouwen in de voorgezette samenwerking.

Trainer, spelers en bestuur hopen dat we u en jullie over niet al te lange tijd weer kunnen begroeten op sportpark de Balk en daar samen mogen genieten van een echte wedstrijd.

Bestuur VV Avereest