Corona statement VV Avereest

Beste leden, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die VVA een warm hart toedraagt

Zo ineens was daar het einde van ons voetbalseizoen. Het Coronavirus treft Nederland hard. Daarom heeft de KNVB deze week besloten om definitief een streep door seizoen 2019/2020 te zetten. Een begrijpelijke beslissing die ook door VV Avereest ondersteund en begrepen wordt. Met heel Nederland kunnen we nu even niet anders en voetbal blijft dan natuurlijk maar een bijzaak. Al zij het natuurlijk de belangrijkste.

Het is onwerkelijk allemaal en de impact die het heeft en mogelijk nog zal hebben is nog niet te overzien. We willen als bestuur iedereen die getroffen is, nu en misschien in de toekomst, sterkte toewensen. Ook denken we aan onze sponsoren; ze steunen ons altijd en ook zij worden getroffen. We wensen ook hen wijsheid en sterkte toe. Hierbij willen we onze leden oproepen om, waar mogelijk, onze sponsoren te steunen.

Desalniettemin is het voor alle teams van VVA wel een teleurstelling. Het Eerste elftal ging voortreffelijk en mocht zelfs even hopen op een periodetitel. Zowel Dames1 als het Tweede deden nog volop om het kampioenschap mee en ook het Derde had de weg naar boven weer ingeslagen. Dames2 stond juist weer in de startblokken om een nieuwe seizoenshelft af te trappen.

We moeten ons nu richten op de toekomst en die is voor ons allen ongewis. Ons jaarlijkse Zeventallen-toernooi staat in principe nog op het programma voor 20 juni. We willen hier eind april een knoop over door hakken op basis van de richtlijnen van de overheid. Voor de rest moeten we ons concentreren op het nieuwe seizoen, maar ook hier is het kijken wanneer we weer actief kunnen gaan voetballen.

Laten we voor nu met zijn allen hopen dat dit virus snel onder controle is en dat we elkaar in goede gezondheid weer terugzien op Sportpark de Balk en uiteraard in De Thuishaven.

Het Bestuur van VV Avereest