Corona update 1 juli

Na de versoepelingen die ons kabinet vanaf 1 juli heeft laten in gaan, zijn er enkele updates aangaande het voetballen bij VV Avereest.

Wij willen jullie even op de hoogte stellen van de 3 belangrijkste veranderingen die er vanaf 1 juli in zijn gegaan en waar we graag van zien dat jullie die strikt naleven.

-Ten eerste voetbaltechnisch. Op trainingsgebied mag alles weer, dus ook partijspel.

-Dan het douchen en omkleden. Wij hanteren de regels dat je met maximaal 6 mensen in een kleedkamer zit. Douche kort en zorg dat je op ieder moment de anderhalve meter aanhoudt.

-Als laatste is de thuishaven weer geopend. Zij het onder strikte anderhalve meter maatregelen. De ingang blijft de ingang. De tuindeuren zijn de uitgang. Maximaal 1 persoon tegelijk op het toilet. Volg de looplijnen. Volg de instructies van het kantinepersoneel. Buiten mag je per 4 mensen aan een tuintafel zitten. De rest wijst zich in principe vanzelf, maar je mag uiteraard altijd vragen.

Wij hopen van harte dat jullie je hier aan houden. Wij gaan niet als politieagenten optreden, maar jullie begrijpen ook dat we een boete van 4.000 euro niet kunnen gebruiken. Mochten we toch een waarschuwing of boete krijgen, dan moeten we bovenstaand helaas ook weer schrappen.

Wij hopen dat jullie hierin je eigen verantwoordelijkheid  nemen en neem in acht dat je het voor jezelf, maar ook zeker voor een ander doet.

Wij hebben er weer zin in en we zien jullie graag weer in de Thuishaven verschijnen!

Met vriendelijke groet
Het bestuur VVA