VV Avereest boekt monsterzege in Almelo.

Na een 0-4 ruststand stond er na 90 minuten een 0-12 eindstand op het scorebord.
Waar Avereest onlangs nog een zware nederlaag moest slikken in Almelo, haalde het vandaag ongenadig hard uit in diezelfde plaats. Na al ruim afstand genomen te hebben voor de rust (0-4), kreeg de score pas echt monsterlijke omvang in het tweede bedrijf.
Normaal gesproken bestaat het verslag van een wedstrijd uit voetballende hoogtepunten. Nu is het natuurlijk niet zo dat er aan Avereester zijde niets te genieten viel, maar er zit denk ik niemand te wachten op een opsomming van 12 doelpunten. Laat staan de vele kansen die de score nog hoger had kunnen doen uitvallen..

Avereest speelde een solide wedstrijd, maar de tegenstand was vandaag wel uitzonderlijk minimaal. Te veel waarde moet dan ook niet aan de uitslag gehecht worden. Uiteraard wel lekker voor het doelsaldo en noemenswaardig is dat de spitsen Jurgen Visscher en Yorick Bonen er vandaag beide 5 maakten! Het is goed om te zien dat het team elkaar ook in deze wedstrijd de doelpunten gunt en het teambelang boven dat van het individu plaatst. Dat zegt overigens wel iets over de goede sfeer die momenteel binnen het team heerst!

Volgende week wacht een serieuze test als directe concurrent DKB ’44 naar ‘de Balk’ komt. Dan zal duidelijk worden of aan het opgebouwde vertrouwen in de laatste weken een vervolg kan worden gegeven.

Klik HIER  voor de foto’s van de wedstrijd.