Frank Seinen nieuwe trainer van VVA 2

Hij heeft de eerste trainingen al achter de rug, maar afgelopen dinsdagavond werd het contract ook officieel ondertekend. Frank Seinen keert dit seizoen terug als trainer van VVA 2. Frank is natuurlijk al jaren een goede bekende van de vereniging.

Hij speelde jaren in het eerste van VVA, maar moest dankzij een knieblessure vroegtijdig afscheid nemen. Daarna was hij nog wel een enkele wedstrijden in het tweede en vorig seizoen zelf een paar keer in het derde te bewonderen.

Voor Frank is het zijn tweede keer dat hij de scepter zwaait bij ons aller tweede. Enkele seizoenen geleden was hij al eens een half jaar trainer, maar moest toen wegens gezondheidsredenen vroegtijdig stoppen. Met een mooie en gevarieerde selectie wordt er dit seizoen een gooi naar de top te doen.