Gootwerk en bouwbedrijf Heetebrij verlengen sponsorcontract!

Vrouwen 1 is zaterdag 3 september in het nieuw gestoken. VV Avereest heeft Erik Luiten namens Gootwerk en Harry Heetebrij namens Aannemersbedrijf Heetebrij bereid gevonden om nogmaals de dames in prachtige kleding te steken. Nogmaals inderdaad, voor Gootwerk is dit de 3de keer maar liefst en Heetebrij gaat zijn 2de periode in. In een klein dorp als Balkbrug is het geen overschot aan sponsoren en VV Avereest is dan ook ontzettend blij en trots op de langdurige samenwerking met zowel Gootwerk als Heetebrij, beide sponsoren die niet in Balkbrug gevestigd zijn.

De dames vielen dit jaar met de neus in de boter qua kleding. Prachtige nieuwe gesublimeerde shirts en de nieuwe lijn jassen zien er ook erg mooi uit. Naast de wedstrijdkleding ontvangen de dames ook een mooie polo en vrijetijdsjas. Elk team binnen VV Avereest loopt er hetzelfde bij, door geen onderscheid te maken tussen teams onderscheidt VV Avereest zich en ook daar zijn we trots op.

Gootwerk uit Dedemsvaart doet meer dan de naam doet verwachten. Naast het montage en renovatie van goten (zink, koper, aluminium en polyester) vervangt/plaatst Gootwerk ook hemelwater afvoeren, brengt men dakbedekking (bitumen, zink of koper) aan op platte daken en monteert boeidelen en windveren. Nooit meer goten/windveren schilderen? Daarvoor bent u bij Gootwerk ook aan het juiste adres.  Bezoek de site voor meer info. Kijk op www.Gootwerk.nl voor meer informatie.

Aannemersbedrijf Heetebrij is een familiebedrijf wat gevestigd in Nieuwleusen. Naast de reguliere woningbouw is Heetebrij ook gespecialiseerd in het realiseren van kantoren, bedrijfspanden en agrarische bedrijven. Duurzaam en efficiënt bouwen staat hoog in het vaandel van aannemersbedrijf Heetebrij en dit doet men in goed overleg met de opdrachtgever.  Kijk eens op www.heetebrij.nl  voor meer info!