Job Lamberink assistent van broer Stef bij VV Avereest

Nadat eerst Stef Lamberink een nieuw contract bij VV Avereest tekende voor nog een jaar, blijft nu ook zijn broer Job bij de club uit Balkbrug. Hoewel Job door een knieblessure als voetballer niet meer kan brengen dan de rol van pinchhitter, gaat hij nu als assistent een jaar door.

Job zal hierbij voornamelijk de jonge talenten onder handen gaan nemen en hen beter gaan maken. Ook zal hij zorgen voor de hersteltrainingen van de geblesseerde spelers.

VVA is ook verheugd dat het nieuwe terras in gebruik is genomen. De tegels voor de Thuishaven (de kantine) waren aan vervanging toe. Ook is het meubilair vernieuwd. Dit is mogelijk gemaakt door de gelden uit de club van vijftig, maar ook enkele sponsoren van de club hebben een steentje bij gedragen.

Het terras werd zaterdag 22 juni officieel geopend tijdens het Pepsi 7-tallentoernooi dat de vereniging ieder jaar organiseert. Dit jaar was een uiterst succesvolle editie getuige de maar liefst 25 aanwezige teams. Dit hoge aantal was te danken aan de vrouwenpoule die er voor het eerst was.

Naast twee teams van VVA zelf, waren er zes andere teams aanwezig. JVC Vrouwen 2 ging uiteindelijk met de beker aan de haal. De tevens uit Dedemsvaart afkomstige Jerry Bruckheimers gingen met de eerste prijs naar huis bij de herenpoule.