JOOP HUISJES grote winnaar “Visspecialist Henk Kosse” klaverjasmarathon.

Het is donderdag 29 december 2022.

Buiten zijn er enkele mannen bezig met de verfraaiing van het sportpark. Binnen loopt het vol met de vrouwen en mannen, die deelnemen aan de jaarlijkse klaverjasmarathon. Maar liefst 52 deelnemers zijn er. Gelukkig kan, mag en willen ze weer. Corona was de grote boosdoener.

De koffie en koek/cake smaken bij binnenkomst lekker. Nadat de organisatie nog eens de spelregels duidelijk heeft uitgelegd, kan het festijn beginnen.

Zowel ‘s morgens als ‘s middags worden er drie partijen gespeeld en in de pauze wordt een ieder getrakteerd op snert, soep en de nodige broodjes. Ook de stoere werkers buiten worden niet vergeten.

Het wordt een gezellige dag. Veel deelnemers houden zelf hun stand bij. Ze hebben blijkbaar weinig fiducie in de computer, die alles nauwkeurig bijhoudt.
Hermen Jagen, bijgenaamd “Hunter” doet zijn sportieve plicht en maakt geen fouten.

Gedurende de gehele dag is de sfeer prima te noemen en ook de organisatie doet zijn uiterste best om alles naar behoren te laten verlopen. Het doet hen dan ook goed te horen, dat alles vlekkeloos is verlopen en een ieder zeer tevreden is.
Zelfs de man, die de poedelprijs krijgt uitgereikt, haalt deze met een lachend gezicht op.

Na afloop van het gebeuren worden Hillie, Greetje, José en Remy bedankt voor het actief zijn in de bediening en worden ze een enveloppe met inhoud aangeboden.
Uiteraard kan deze marathon niet zonder sponsoren en wij willen hen dan ook bijzonder bedanken:

De hoofdsponsor Henk Kosse, vertegenwoordigd door ons aller Dennis Westenberg.
NSP adviesgroep Roel Oostwoud.
Plus Nanning.
Motel Zwartewater.
Nagelstudio Co.
Uut ‘t Veld.
Multimedia De Reest.

Winnaar wordt, misschien wel de oudste deelnemer van vandaag (83 jr.) Joop Huisjes. Hij mag de prijs van  € 150.– mee naar huis nemen en wij feliciteren hem dan ook van harte hiermee.

Uiteraard zijn wij, als organisatie, zeer blij met de fijne reacties na afloop en het kan dan ook niet anders, dat wij in 2023 wederom acte de présence geven.