Voor het Regioteam Gemeente Hardenberg werd in 2013 een facebook pagina geopend. Tot op heden staat de teller op 365. Daar is de organisatie heel blij mee, maar graag gaan wij nog voor de wedstrijd van 17 mei aanstaande de 400 passeren. Moet toch kunnen binnen een gemeente met 15 voetbalverenigingen?

Voor de 400e liker stelt de organisatie twee toegangskaarten beschikbaar voor het duel van het Regioteam tegen HHC Hardenberg, maar dat is niet alles. Onder hen die zich vanaf 20 april 2016 als vriend van het Regioteam hebben aangemeld, verloot de organisatie twee keer 2 toegangskaarten voor de wedstrijd van 17 mei 2016 op sportpark de Dubbeltreffer in Sibculo.

De aanvang is 19.30 uur.

Onder alle likers worden ook nog eens twee keer 2 toegangskaarten verloot. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de perspresentatie van 11 mei in Sibculo. Natuurlijk krijgen zij ook bericht via Facebook.

Dus:

Like ons op facebook

Bedankt alvast en tot ziens in Sibculo!