Nieuw Balinge VR1 – VVA VR1

De dag begint vandaag regenachtend.
Om 10.45 verzamelen we bij het sportpark in Balkbrug. De wedstrijd start om 12.15 in Nieuw Balinge.
In Nieuw Balinge aangekomen is het even afwachten of we buiten moeten om kleden of in een kleedkamer, maar gelukkig komt er toch nog iemand met de sleutels en kunnen we kleedkamer 3 betreden!
Wij als supporters die mee zijn en onze trainer Johan hebben wel zin in een lekker koppie koffie. Deze is vast lekker vers ivm het wachten op de sleutel! De mevrouw achter de balie duikt na dat ze ons koffie heeft ingeschonken de bestuurders kamer in…. Netflix misschien?? Maar daarna komt ze terug, en roept tegen de 5 mensen in de kantine ‘Als je wat wil hebbe moet je an de belle trekke’ euhhhh ja ok… bedankt he!Maar goed naar de orde van de dag!!
Na een goeie warming up start de wedstrijd. We zijn er klaar voor en hebben er zin in. Langs de hekken een ploeg vol supporters!! Kom op dames!!
De wissels zijn Joanne, Daphne, Fiene, Marith en Ruth.
Helaas raakt Amy met de warming up geblesseerd aan haar enkel, dus Ruth neem al gauw deze positie over.
Al gauw worden er een paar mooie acties naar voren gemaakt, helaas komt daar nog geen goal uit!!
Helaas na een paar minuten maakt Nieuw Balinge een eerste goal! Jammer dames, kop ervoor!
1-0
We komen knap terug en na een kwartier word de eerste goal gemaakt voor Avereest uit een voorzet van Tess op Anouk! Anouk scoort!!
Helaas scoort Nieuw Balinge daarna derict weer een goal.
Het is 2-1
Kom op Avereest!! Nu wij weer…. er blijven mooie acties komen naar voren!! Mooie voorzetten van Tess voor de goal op Ruth en Anouk! Johan heeft voor de wedstrijd geroepen ‘ Zuinig zijn met de kansen’ dus kom op!!
Helaas raakt Tamar geblesseerd en gaat eruit. Fiene komt erin!!
Dan een mooie actie van Esmee naar voren op Tess, Tess geeft voor op Ruth, Ruth bijna schiet kans, Anouk daarna maar helaas mis. Daarna volgden 3 corners, maar helaas valt hier geen goal uit.
In de 25ste minuut scoort Nieuw Balinge helaas opnieuw.
3-1
Na een aantal mooie acties, geeft Iris de bal van achter op Tess, Tess schiet op de lat en krijgt zo een assist van haar zelf terug, en scoort!!! Bam!!!!
3-2 Is nu de stand! Spannend spannend!
De wedstrijd gaat wat met ups en downs maar kansen zijn er zeker! Eerst tijd voor rust en een kop thee! De 1e helft word besproken en de 2e helft gaan we knallen!
Er worden een paar wissels toegepast!
Joanne komt erin voor Marith en Daphne voor Fiene!
Na 5 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft volgt er echt een wereldgoal van Anouk! Na weer een prachtige voorzet van Tess kopt Anouk de bal heerlijk in het net!!! Wauw!!! Top!!
3-3
Nu weer door!! We herpakken ons goed en de 2e helft loopt goed! Na een goeie bal van Ruth op Daphne scoort Daphne maar helaas is er gevlagd voor buitenspel! De goal word afgekeurd!! Maar het word goed gemaakt, doordat Daphne een goeie bal geeft op Ruth! Ruth speelt de keeper uit!! En Goal!!!!
4-3
Wauw wat spannend dit! En wat een goals allemaal!!!
We zetten goed door met nog een aantal kansen! Maar helaas valt er toch weer een goal voor Nieuw Balinge!!
4-4
Iedereen probeert dan toch voor de winst te gaan! Maar helaas mogen wij de punten vandaag niet mee nemen naar huis. Er word in de 37ste minuut gescoord door Nieuw Balinge.
5-4
Rochelle gaat de laatste minuten er nog uit en Amy komt er in! Maar helaas daar klinkt het fluitsignaal!!
Veel goals gevallen, maar helaas geen winst!! Op naar volgende week! Eerst weer een wedstrijd voor de beker!! Daarna gaan wij weer voor de 3 punten in de eerstvolgende competitie wedstrijd!!!
Woman off the match: Anouk met haar wereldgoal!!!