Nieuwe kleding voor Dames 1!

Zaterdag 08 september was het eindelijk zover; de meiden van VV Avereest Dames 1, mochten de nieuwe kleding in ontvangst nemen. Opnieuw is de sponsorcommissie van VVA erin geslaagd om een complete teamuitrusting aan te schaffen, uiteraard mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Was Gootwerk Dakgootmontage uit Dedemsvaart al de huidige sponsor van Dames 1, met Aannemersbedrijf Heetebrij uit Nieuwleusen, komt daar een nieuwe sponsor bij. Naast het spelerstenue, met het unieke jubileumshirt, ontvangen alle dames een spelerstas, trainingspak, polo, warming-up shirt, vrije tijdsjas en onder-shirt. Ook de technische staf van Dames 1 werd volledig in het nieuw gestoken.

Namens Gootwerk Dakgootmontage, gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van zinken dakgoten (www.gootwerk.nl) namen Erik en Niek Luiten de felicitaties en bloemen in ontvangst. Aannemersbedrijf Heetebrij uit Nieuwleusen, gespecialiseerd in het bouwen van woningen, kantoren, bedrijfspanden en agrarische bedrijven (www.heetebrij.nl) was vertegenwoordigd door Harry Heetebrij. Ook hij ontving de felicitaties en de bloemen namens het bestuur en de sponsorcommissie van VV Avereest.

Na het dankwoord van Harold Mijnheer aan beide sponsoren en de gebruikelijke fotosessie (met passie en gedrevenheid verzorgd door José Hakvoort), werden vervolgens de sponsorcontracten voor 3 seizoenen getekend. VV Avereest dankt hierbij nogmaals beide sponsoren voor het vertrouwen en het uitgebreide sponsorpakket voor ons damesteam.

Dames 1 komt in de competitie uit in de 5e klasse en speelt haar thuiswedstrijden om 14.30 uur op het sportpark in Balkbrug. Kijk voor het programma en de komende wedstrijden op onze website.

Namens het bestuur en de sponsorcommissie,

Harold Mijnheer