Nieuwe trainer VVA 2

Mark Dunnink nieuwe trainer VVA

Komend seizoen krijgen we een nieuwe trainer bij VV Avereest 2. Na twee seizoenen nemen we afscheid van Frank Seinen. Wij willen Frank hartelijk bedanken voor al zijn inzet de afgelopen jaren.
Mark Dunnink neemt het stokje over en hij heeft er veel zin in. Mark is 48 jaar en woont sinds 2003 in Balkbrug met zijn vrouw en inmiddels drie kinderen. Hij werkt bij Kelders Kooien in Steenwijk.

De meeste mensen kennen Mark als oud-coach van ABC-jeugd O-19 en vader van 1e speler Arjen Dunnink. Nadat hij afgelopen jaar een seizoen stil had gezeten begon het toch weer te jeuken. ‘Na kort overleg met mijn vrouw heb ik daarom besloten om te reageren op de vacature bij VVA 2’, vertelt hij.

Zijn voetballende leven ligt bij onze buren van SV Nieuwleusen. Daar heeft hij in bijna elftallen gevoetbald en op zijn 28e zelfs het 1e nog gehaald. Toen hij vervolgens kinderen kreeg en verhuisde naar Meppel, stopte hij met voetballen.

Voor het komende seizoen is het natuurlijk nog even koffiedik kijken in deze Coronatijd. ‘Toch gaan we gewoon voor het kampioenschap’, besluit hij.

Wij wensen Mark veel succes tijdens zijn periode als hoofdtrainer van VVA!