Ondertekenen vrijwilligersovereenkomsten.

Al sinds 2013 is Gerrit Jan (Gerard) van der Veen uit Dedemsvaart aan onze club verbonden als sportverzorger. Een inmiddels vertrouwd gezicht op sportpark de Balk, waar hij de geblesseerde spelers van VV Avereest medisch bijstaat, verzorgd, advies geeft en bij elke wedstrijd van onze 1e elftal aanwezig is. Op dinsdag en donderdag staat zijn fiets naast “zijn” verzorgingsruimte, waar elke speler of speelster terecht kan. Ook op het gebied van de AED heeft Gerard zich binnen VV Avereest de afgelopen jaren ingezet en is mede door hem een (extra) AED geplaatst. Met het ondertekenen van de verlengde vrijwilligersovereenkomst is opnieuw het vertrouwen naar elkaar uitgesproken. Op naar een nieuw, hopelijk, blessurevrij jaar!

Ook Frank Seinen zette zijn handtekening onder een verlengde overeenkomst. Vorig seizoen is Frank begonnen als trainer van ons 2e elftal en de samenwerking bevalt zo goed, dat het bestuur en de technische commissie er al snel uit waren om te verlengen. Een jongen van de club, die na zijn actieve voetbal loopbaan, VV Avereest is trouw gebleven. Met nieuwe uitdagingen voor het komende seizoen, ziet Frank voldoende perspectief in de 2e selectie.  Met een mooie mix van routine en jeugd kan het wel eens een heel mooi seizoen voor Frank en zijn team worden.
We gaan het op de voet volgen en meemaken!

Wie er ook een tweede seizoen eraan vast plakt, is Johan ten Wolde uit Belt Schutsloot. Johan is vorig jaar begonnen als trainer van dames 1 en heeft zich binnen een jaar al laten gelden. Met een onbegrensd enthousiasme en betrokkenheid, heeft hij het damesteam volledig voor zich gewonnen. Een hechte groep, die gaandeweg het seizoen ook steeds beter is gaan voetballen, naar de gedachte van Johan.
Samen met keeperstrainer Erik Hakkers uit Dedemsvaart en (vaste) grensrechter Herman te Kate hebben ze VV Avereest dames 1 definitief op de kaart gezet. Een kampioenschap in het nieuwe seizoen wordt al voorzichtig geroepen binnen het team. Het bestuur en de technische commissie is dan ook bijzonder verhuld met het verlengen van de overeenkomst met Johan. Een echte clubman, die meer doet voor de club dan alleen trainer zijn!
Op naar het kampioenschap, Johan!

Tenslotte zette Job Lamberink zijn handtekening onder de overeenkomst. Job, inmiddels geen onbekende meer binnen Avereest, gaat zijn broer Stef assisteren bij het 1e elftal.  Een super gedreven trainer (hij is ook trainer van zondagploeg Sportlust uit Vroomshoop), die zich met de talenten en de jeugdige spelers van Avereest gaat bezighouden. Een samenwerking die het bestuur en de TC helemaal ziet zitten en waarbij opnieuw de ambitie van de club gestalte krijgt. Een welkome uitbreiding van de technische staf van het 1e team! Maar kijk ook niet vreemd op als Job de kicksen zelf nog regelmatig onderbindt en zich nog maximaal kan opladen voor het laatste gedeelte van een wedstrijd! Job brengt altijd iets extra’s en wij hopen vanzelfsprekend dat hij dat ook in zijn nieuwe functie als assistent trainer kan doen. Veel succes het komende seizoen!