Presentatie Vrouwenteam Gemeente Hardenberg

Afgelopen donderdag werd in het clubhuis van SVV ’56 in Sibculo het vrouwenteam Gemeente Hardenberg gepresenteerd. Vrijdag 3 juni komt het vrouwenteam voor het eerst in actie op sportpark De Dubbeltreffer. Tegenstander is dan het Nederlands Vrouwen Politieteam dat zich voorbereidt op het EK dat vanaf 20 juni in Praag wordt gespeeld. De wedstrijd op de Dubbeltreffer begint om 19.00 uur.
SVV ’56 voorzitter Dorien de Kruiff-Aalderink verwelkomde alle speelsters en staf in het clubhuis, waarna Marjolein Evers als coördinator de vrouwenselectie en de trainers individueel voorstelde. Drie speelsters konden daarbij helaas niet aanwezig zijn. Aris Reilink (EMMS/Lutten) en Kirsten Veerman (HHC Hardenberg) zijn nog aan de selectie toegevoegd. Na de presentatie was het tijd voor een gezamenlijke training op het kunstgrasveld. De trainers Henk Klokkers en Dennis Olthof namen ruimschoots de tijd om de speelsters te observeren. Onder hen ook diverse gastspeelsters die in de regio bij aansprekende clubs spelen.
Jubileumactiviteiten
Bij SVV ’56 wordt feest gevierd vanwege het 60-jarig jubileum. Eerder speelde het (mannen) Regioteam Gemeente Hardenberg op de Dubbeltreffer al een wedstrijd tegen HHC Hardenberg (0-4). De wedstrijd van vrijdag 3 juni is een  onderdeel van de 24-uur van SVV ’56. Gedurende 24 uur worden voor alle leeftijden activiteiten aangeboden.
De organisatie verwacht dat met name de voetbalsters uit de gemeente de wedstrijd gaan bezoeken, maar mannen zijn vanzelfsprekend ook meer dan welkom.
In navolging van de mannen, willen ook de voetbalvrouwen er een jaarlijks gemeentelijk voetbalfeest van maken. SCD ’83 heeft al toegezegd de organisatie volgend jaar op zich te willen nemen.

selectietraining (3)