Stef Lamberink tekent contract.

Op dinsdag 18 april jl. is de mondelinge overeenkomst met onze nieuwe trainer Stef Lamberink bekrachtigd met het ondertekenen van het contract. In het bijzijn van het bestuur zijn de handtekeningen geplaatst onder de overeenkomst van een jaar. Stef heeft inmiddels al enkele wedstrijden van VV Avereest 1 gezien en daarnaast al met diverse personen kennis gemaakt binnen de club.

Vanaf 01 augustus a.s. neemt hij het roer over van Rick Mulder. Op 05 augustus zal hij daadwerkelijk al actief zijn op de eerste training van het nieuwe seizoen.

Voorzitter Robert Jan Hummel sprak nogmaals zijn genoegen uit over het aantrekken van Stef als trainer en wenste hem met een ferme handdruk veel succes toe bij Avereest. Op zijn beurt gaf Stef aan veel zin te hebben in de samenwerking en sprak de hoop uit er een succes van te maken.