Vacature Hoofdtrainer V.V. Avereest

Voor het seizoen 2022/23 zijn wij op zoek naar een hoofdtrainer voor onze eerste selectie. Ons eerste elftal speelt in de noordelijke 3e klasse D.

De primaire taken van de functie zijn:

• Voorbereiden en verzorgen van trainingen op dinsdag en donderdag, eventueel zijn er mogelijkheden voor een 3e training i.c.m. een assistent trainer;
  • Begeleiden en coachen van wedstrijden;
  • Samenstellen van de eerste selectie;
  • Coördineren en afstemmen van de wedstrijdselectie met de technische staf;
  • Inventariseren en bezoeken tweede selectie en hoogste jeugdteams;
  • Zorgen voor een positieve identiteit en uitstraling van de eerste selectie;

Functie-eisen

De hoofdtrainer dient over een geldige en afgeronde UEFA B/TC2 opleiding te beschikken.

Competenties

Voor de functie van hoofdtrainer dien je aan de volgende competenties te voldoen:

• Analyseren: het ontleden en blootleggen van problemen tijdens wedstrijdsituaties, ervaring met een of meerdere video analyse systemen is een pre;
  • Omgaan met mensen: zowel binnen als buiten de club het team vertegenwoordigen;
  • Overtuigingskracht: spelers overtuigen van technische en tactische keuzes;
  • Samenwerken: in overleg met technische staf zorgen voor goed verloop rondom selectie;
  • Ambitieus: heeft de wil en durf om het maximale uit een selectie te halen;
  • Discipline: vindt afspraken en handhaving hiervan belangrijk;
  • Stimuleren: weet spelers te prikkelen en spoort aan tot initiatief.

Informatie en procedure

Uw motivatie, bestaande uit een sollicitatiebrief en cv kunt u sturen naar secretaris@vvavereest.nl.
Voor aanvullende informatie over VV Avereest kunt u terecht op onze website: www.vvavereest.nl.