Vacatures trainers

Voor onze kleine maar gezellige gezamenlijke jeugd afdeling van de verenigingen SC Balkbrug en VV Avereest zijn wij op zoek naar een aantal trainers voor onze teams. Wij zoeken een trainer voor onze JO15-1 (uitkomend 5e klasse), JO17-1 (uitkomend 5e klasse) en JO19-1 (uitkomend 1e klasse).

Wij zijn als Jeugd Balkbrug van mening dat al onze teams gedegen trainingsstof verdienen en derhalve hebben we enkele jaren geleden het besluit genomen om alle leeftijden de VTON-leerlijn aan te bieden. Hiermee heeft iedere trainer standaard 2 training per week tot zijn beschikking in de app. Daarnaast biedt deze app mogelijkheden om aandachtsgebieden te zoeken en te kiezen. De leerlijn in de app loopt van JO 8 t/m JO19 door zodat alle voetballers in staat worden gesteld om zichzelf te verbeteren en op niveau te trainen.

Voor de begeleiding van de teams, het overdragen van de trainingsstof en het bijspijkeren van al onze enthousiaste voetballers (jongens en meisjes) zoeken wij trainers.

Zie jij het als een uitdaging om in een kleine vereniging  te werken met het materiaal aan spelers wat je tot je beschikking krijgt, waarbij kwaliteiten en motivatie uiteen kunnen lopen en het plezier in voetbal boven aan staat. Zie jij in die omstandigheden mogelijkheden om iedere speler op zijn/haar niveau te laten trainen en een stap in zijn/haar ontwikkeling te laten maken. Dan zijn wij op zoek naar jou.  Over een vergoeding kan worden gesproken, daar doen we op voorhand geen aanbieding in. Dit is voor ons afhankelijk van niveau, ervaring en drive van jou als trainer.

Voor onze JO19 zoeken we gezien het niveau waarop gespeeld gaat worden een trainer met TC3 diploma.

Geïnteresseerd, reageer dan snel via:
Bestuur Jeugdvoetbal Balkbrug
T.a.v.  Everard Hagedoorn (voorzitter)
Mail: hagedoorne2497@kpnmail.nl