Verslag VVA VR1 – OZC VR2

Een heerlijke zonnige dag. In het begin moesten we wisselen van kant dat betekend dat Rochelle een pet nodig had vanwege de zon.
De eerste 5min loopt het gelijk op. De linksback Esmee Redder maakte haar debuut. De vlagger van de tegenstander was erg fanatiek op de zijlijn viel ons op.
Rochelle die de eerste helft onze keeper was ramt alle ballen lekker weg het veld in. Veder wat ons opviel langs de kant was dat de koffie niet te haggelen was, veulste sterk!
Toen kwam een afstandschot van Ruth, net naast helaas !
Avereest lijkt op dit moment de sterker te zijn meer bal bezit en we spelen op hun helft. Gaat lekker!
Citaat Johan: “ geef maar een schouderduw , je hebt niet zomaar je schouder uit de kom”
Toen kwam Linda de rechtsback die zet haar hele lichaam ervoor in de strijd en verkomt een schot op doel. Ruth geeft een goede pass op Tess, Tess krijgt de bal en schiet rakelings voor het doel langs. Kayleigh de rechtsvoor krijgt tips dat ze niet te veel moet zakken.
-27min gespeeld- Blessure behandeling OZC. Nu kan iedereen weer even op kracht komen.
Toen kwam de actie van Linda naar voren. Daarna kwam de ingooi voor ons. Er kwam een mooie voorzet van Tess van links, Ruth verlengde hem naar Kayleigh maar helaas gaat die mis.
Corner van VVA, OZC schiet hem achteruit. Wederom corner VVA, komt niks uit.
Er kwam een mooie opbouw van achter naar voren met Linda, Iris pielman, Anouk en Tess de hoek ingestuurd de bal komt alleen helaas niet aan.
Toen kwam de eerste kans van OZC , naast !
40e min. Voorzet Tess , Ruth schiet hem in de handen van de keeper. De keeper schiet zo uit in de voeten van Esmee. Anouk houdt dan de bal binnen met een voorzet. Toen kwam de corner voor VVA alleen de bal ging ver naast..
-45e min- Net een doelpunt voor OZC, Rochelle kwam net iets te kort helaas.
-DE RUST- Nieuwe wissels.
Marith- Daphne
Rochelle- Tynstje
-BEGIN 2e HELFT-
Gelijk in de 1 ste min ging OZC er op ze maakte een kans maar gelukkig kon Tynstje de bal net nog met de vingers aantikken en de verdediging de bal goed weg gespeeld.
-50e min- Anouk komt in aanraking met de tegenstander. Spel ligt stil. Ze heeft een elleboog in haar buik gekregen. Ging allemaal weer goed en speelde weer veder.
Aanval, Fiene op Ruth, Ruth speelt op Kayleigh, Ruth wil hem graag in de 16 hebben en schiet de bal maar de keeper kwam uit.
-55e min- Wissels, Iris vd linde – Kayleigh, Rochelle – Anouk
Rochelle staat de popelen om het veld in te gaan de eerste helft dus al keeper en nu als mid-mid.
Aanval OZC maar Ttynstje komt het doel uit en werkt de bal vakkundig uit. We vroegen ons af hoe wij ons nuttig kunnen maken op de bank. Lisa ging naar de andere kant van het veld staan om te gaan choachen.
-65min- OZC is aan het tijdrekken.
-66min-  Schot van Tess, in de handen van de keeper. OZC is in de 2e helft iets feller.
Wederom ging OZC weer tijd rekken. De verdediging staat heel goed van ons, Esmee laat een super goede eerst indruk achter!
-80 min- vrije trap OZC. Tynstje kon d’r helaas net niet bij. Korte hoek. Esmee krijgt de bal op haar achterhoofd , gelukkig gaat alles goed!
OZC speeld verrassend de bal terug, sportief!  2e helft minder secuur bij Avereest, ballen komen te vaak aan bij de tegenstander in de voet.
De uiteindelijke eindstand 0-3.
Helaas , maar we staan weer met beide benen op de grond en op naar volgende week !