Verslag VVA VR1 – VV Dalen

9 november 2019 op een hele donkere zaterdagmiddag vond DE wedstrijd tegen Dalen plaats. Dalen stond 3e en wij 4e voor diegene die het nog niet wisten, spannende wedstrijd dus!
We trapte de wedstrijd af om 14:30 bij sportbalk de balk.
Gelijk de eerste minuut was er leven in de brouwerij. De 1e kans van Avereest. Voorzet van de linksbuiten Tess, Anouk stond goed voor maar helaas.
Dalen kwam toen. Een strakke corner van Dalen maar onze keepster Chloë had hem klem. Dalen meer aan de bal maar onze achterhoede staat strak op lijn. Dalen we 2x achter elkaar buitenspel. Goed werk achterhoede van Avereest!
Avereest komt weer op met onze Anouk op rechtsbuiten geeft een mooie voorzet voor spits Ruth maar helaas in de handen van de keepster…
Het loopt gelijk op. Maar dan toch Dalen die de eerste doelpunt maakt, na veel gepruts achterin bij Avereest.
0-1 Dalen
Avereest komt terug met een corner. Tess neemt hem Ruth kopt hem weer in de handen van de keepster.
Nou je kunt het nu onderhand wel weer raden…
Dalen komt weer. Ze komen in het 16 meter gebied van Avereest en scoort dan ook de 0-2. Jammer
0-2 Dalen
Nou Avereest komt weer aanbod we moeten aan de bak om deze achterstand weer weg te werken.
Weer een corner voor Avereest onderhand wel geteld de 3e alweer?! Tess neemt hem weer ruth staat lekker maar miste hem op een haar naar..
Toen kwam van onze laatste vrouw Iris P een mooie voorzet op Tess, Tess schiet helaas naast.
Vedere belangrijke info- Linda gooit er een mooie balarina sprong in. Zag er charmant uit iets voor later om mee veder te gaan?
Oh shit daar komt Dalen aan.
0-3 Dalen
Jaja Avereest zit even achter de oren te krabben. Meer druk zetten volgens trainer Johan. Doen dan maar he!
Met succes vrije bal Avereest. Onze midmid Myrna neemt hem. Werd veder niks mee gedaan.
Er komt nog een kans van Anouk maar ook in de handen van de keepster.
Aan 1ding ligt het niet. Avereest heeft zat kansen maar ze willen er gewoon niet in, HOE DAN?! Vraagt iedereen op de bank zich af.
Bank zitter Tessa met haar inpulsieve uitspraken heeft er weer 1! “ OP DE BROMMER LIN”
Oke we haken af.
Corner nummer 4 voor Avereest?! Net een flipperkast 1x paal 1x lat als ik het goed heb kon het namelijk niet goed volgen..
Maar dan komt Avereest nadat Ruth hem niet niet raak is daar onze Raket Anouk die van rechts komt en scoort
1-3 Avereest
Het werd een tijd voor rust.
Dat ene doelpunt vlak voor rust geeft Avereest veel moed! En dat zie je gelijk in de 2e helft kans van Tess keepster tikt hem net weg dus dat word corner nummer 6 voor Avereest.
Onze Anouk raakt op de loop, geeft de bal voor en daar stond spits Ruth goed voor het goal en schiet hem er in!
2-3 Avereest
Avereest gaat weer lekker kansen worden afgemaakt. En iedereen zit vol enthousiast me ook langs de lijn. Top al die supporters! Wat moeten we ook zonder jullie.
Ohoh Myrna ligt op de grond dat is meestal niet best. Maar onze midmid staat weer op en gaat door! Avereest zit er lekker in en dat zet zich voort een goede voorzet op Ruth en Ruth is losssss. 1 op 1 met de keepster en schiet hem lekker in!
3-3 Avereest
De spanning loopt op niet te doen. Het kan nog!
Wel eens waar komt Avereest weer in de aanval de bal komt bij Ruth alleen ze kan niet zelf schieten. Daar komt onze rechtshalf aan sprinten en legt Ruth hem klaar voor paulien. En jahoor paulien schiet hem hard en het doel en maakt daar bij een mooie charmante rol over het veld. Vreugde dansje denk ik?
4-3 Avereest
Wie had dat gedacht na 0-3 achter stand.
Om het nog leuker te maken komt er vlak daarna de
5-3 Avereest
Dalen ligt te slapen?!
Onze linkshalf Amy die top heeft gespeeld alleen zit met haar “ringteen” word gewisseld voor Joanne die zin heeft om te spelen. Zegt ze al de hele wedstrijd namelijk.
Want ook vlak daarna komt de 6-3
6-3 Avereest
De dames zijn lekker op dreef. Maar ze moeten als nog opletten want ze komen weer. Dalen met veel lange ballen naar voren proberen ze weer aan te vallen.
Achterin bij Avereest was er een beetje mis communicatie. Onze Vlagger roos vlagde voor buitenspel en onze achterhoede was daar ook van uit gegaan. De scheids was er duidelijk niet mee eens het spel liep door en door een lullig balletje van Dalen werd het 6-4
Spanning het zal toch niet zo zijn dat het weer in de laatste minuten vergooien.
Nog meer spanning en nog meer mis communicatie want Esmee linksback gaf een terugspeel bal op keespter Chloë maa die pakte hem perongelijk in de handen. Indirectie vrije bal voor Dalen. Avereest wist niet goed hoe ze moesten staan en daar profiteerde Dalen van.
6-5 Dalen
De spanning stijgt en stijgt. Het is bijna tijd maar het zal toch niet.
Nou Avereest nog een keer in de aanval. De bal kwam voor Ruth zowel de keepster van de tegen partij gingen voor de bal. Helaas brak dat uit in een botsing en allebei veel pijn. Spel stil.
Ruth kan nog veder maar de keepster van de tegen partij kan echt niet meer spelen. Nieuwe keepster die was nou eenmal niet de langste maar aan haar techniek te zien kon ze het wel, knap!
Dalen kwam nog 1x in de aanval kleine kans voor Dalen ging langs. Das BALEN. (Rijmt)
Het eindsignaal klok en vreugde was er!
6-5 winst ! 3punten op zak en op naar de volgende wedstrijd!
Ps: woman of the match Paulien !!!!