Voorbeschouwing 26 oktober SC Lutten – VV Avereest

Er werd gesproken over een totale off-day tegen Hollandscheveld hetgeen resulteerde in een terechte nederlaag. Er waren nog wel 2 lichtpuntjes en dat waren Sander en Maarten die zich knap staande hielden tegen het fysieke Hollandscheveld, klasse! De nederlaag zorgt er voor dat VVA zichzelf in de middenmoot terug vindt.

SC Lutten is al jaren een stabiele 3de klasser, erg knap voor deze club die best veel gelijkenissen vertoont met VV Avereest. Lutten wist dit seizoen in 5 wedstrijd 8 punten te verzamelen en staat daarmee op de 4de plaats. Het is misschien wat minder dan gehoopt maar wetende dat ze kampioenskandidaat Achilles 1894 al gehad hebben zullen ze vast hier nog niet wakker van liggen.

In de 3de klasse is Lutten een erg lastige tegenstander gebleken voor VV Avereest. Nog geen enkele keer wist VVA de volledige 3 punten mee te nemen uit Lutten terwijl dit in de 4de klasse meer een gewoonte was. Om echter uit de onderste regionen weg te blijven zal een ouderwetse 3 punter in Lutten wel erg welkom zijn. Een keer een off-day zoals tegen Hollandscheveld kan, zie je op alle niveaus, en moeten we gauw vergeten. Als we collectief het voetbalniveau van de eerste wedstrijden weer oppakken dan is er veel mogelijk en dat is het beste medicijn.

De wedstrijd op Sportpark de Kei begint om 14:30 uur.