Voorbeschouwing 30 november VV Avereest-Fit Boys

Vorige week had ZZVV net een weekje te vroeg zijn vorm hervonden. Tegen VVA combineerde het er makkelijk op los en wist al binnen 2 minuten de eerste treffer te maken. Een lastige start echter VVA liet zich niet direct van de wijs brengen en begon beetje bij beetje beter te voetballen. Kleine kansjes volgden echter de nauwkeurigheid bij de eindpass hield te wensen over. Vlak voor rust wist ZZVV ook nog de 2de goal te maken. Einde wedstrijd schoot Rene Koster de uiteindelijke 2-1 op het scorebord.
Met dit verlies zakt VVA af naar de 12de positie en wordt de wens van een overwinning nu wel een noodzaak.

Tegenstander Fit Boys heeft ook een moeizaam seizoen. Fit Boys wist te winnen tegen BSVV en SVN ‘69, de rest ging verloren. VVA heeft 1 puntje meer maar wist tot op heden nog maar 1 keer te winnen in deze competitie. Beide vinden we dan ook terug in de staart van de ranglijst zodat we hier ook weer spreken over een 6 punten wedstrijd. Voor beide teams geldt dat winst wel heel erg gewenst is, zeg maar gerust een MUST! Een overwinning tegen elkaar is iets wat VVA en Fit Boys overigens nog niet mee hebben gemaakt. De vorige beide wedstrijden werden namelijk beide afgesloten met een gelijkspel waarbij de thuiswedstrijd een bijzonder slot had waarbij VVA in 2 minuten terug kwam van een 1-3 achterstand.

De wedstrijd op Sportpark de Balk begint om 14:30 uur en wordt geleid door dhr. Taflan.

De koffie staat klaar, u bent van harte uitgenodigd, tot zaterdag!