Voorbeschouwing Hoogeveen – VV Avereest 12 oktober 2019

Zaterdag 12 oktober staat de 2de uitwedstrijd op rij voor VVA 1 gepland en zal er tegen Hoogeveen worden gestreden.

VV Avereest is het seizoen goed begonnen en zelfs nog ongeslagen. Na gelijkspelen tegen Hardenberg ’85 en Nieuwleusen werd er afgelopen zaterdag gewonnen van BSVV. Vreemd genoeg waren de 1ste 2 wedstrijden beter qua niveau dan de gewonnen pot tegen BSVV waarbij het achteraf voornamelijk ging om “invloeden van buitenaf “die nogal wat negatieve invloed hebben gehad op deze wedstrijd en ook verdere gevolgen heeft. Neemt niet weg dat het jonge team van Stef en Job ook hier weer leerzame momenten hebben gehad en wat is er dan mooier om met 3 punten in de tas naar huis te gaan.

Opponent Hoogeveen heeft ambities en wil dit jaar graag weer een rol van betekenis spelen. Met 6 punten uit 3 wedstrijden hebben ze een mooie start al doen de verslagen vermoeden dat het wat minder makkelijk gaat dan het lijkt. Hoogeveen is echter altijd een zeer lastige en makkelijk scorende tegenstander voor VVA gebleken. VVA zal dus volop de strijd aan moeten om de ongeslagen status te behouden.

Aanvang wedstrijd 14:30 uur