Voorbeschouwing SCD ’83 1 –  VV Avereest 1

De winterstop is weer te einde… dit keer wederom zonder amper vorst te hebben gehad. Zaterdag 25 januari staat de eerste competitiewedstrijd weer op het programma en direct een leuke namelijk de derby tegen SCD ’83!

SCD heeft een dramatische seizoenstart achter de rug. Na 8 wedstrijden had het nog maar 2 puntjes en dat is natuurlijk veel te weinig voor onze buren. Wat er gebeurd is dat is een raadsel maar in wedstrijd 9 t/m 11 werd de volle winst gepakt en ging men VV Avereest voorbij op de ranglijst. In de afsluitende wedstrijd van het seizoen moest SCD op visite bij ZZVV en ging men er met pek en veren af… 5-0 stond het bij rust, 7-0 was de einduitslag. Dat zal een flinke domper zijn geweest na zo’n mooie serie. De ziekenboeg stroomt echter leeg bij SCD dus trainer Tempelman heeft mogelijkheden ten over.

VV Avereest draait een opvallend stabiel seizoen. De punten behaald uit 4 gewonnen, 4 gelijk en 4 verloren wedstrijden zorgen er voor dat VVA op de 8ste plaats staat, 1 plaats boven SCD. Tot nu toe geen uitschieters naar boven maar ook geen uitschieters naar beneden, overall kunnen we best tevreden zijn eigenlijk.

Vorig seizoen wist VVA uit tegen SCD de volle 3 punten te pakken, vlak voor rust wist Jurgen de 1-0 op het bord te zetten. Deze stand werd in een boeiend en spannend voetbalgevecht vastgehouden tot het einde.

De uitwedstrijd op sportpark de Boekweit begint om 14:30 uur, scheidsrechter van dienst is dhr. Maat.