Voorbeschouwing SV Nieuwleusen – VV Avereest

De laatste competitiewedstrijd dateert al weer van 7 maart waarna de competitie abrupt werd afgebroken. Erg jammer want VV Avereest was aan zijn beste seizoen in de 3de klasse ooit bezig en zaten in een goede flow. Op het moment van afbreken competitie stonden we op een verdienstelijke 6 de positie met 22 punten uit 17 wedstrijden. Opmerkelijk te noemen is het zeer lage aantal tegendoelpunten wat VVA kreeg in deze 17 wedstrijden, maar 20 stuks!

Na een ietwat ambitieus oefenprogramma en een magere bekerronde moeten we concluderen dat de flow er nog niet helemaal is en dan is een eerste wedstrijd tegen SV Nieuwleusen direct een hele pittige. Onze gewaardeerde westerburen zijn ook dit jaar toch weer 1 van de kampioenskandidaten. Echter… tegen SV Nieuwleusen weet VV Avereest altijd net wat extra te brengen. Het gaat nog wel eens ten koste van het spel maar het stukje inzet heeft toch al voor wat mooie punten gezorgd en uiteindelijk draait het daar om.

De selectie van VVA heeft wat kleine wisselingen ondergaan.  Bernhard en Job zijn gestopt en vanuit de A1 van VV Hoogeveen is de jonge maar zeker talentvolle Jai Rijpers overgekomen. Vanuit het 2de wordt er door sommige spelers ook wat harder op de deur geklopt dus wie weet kan dit nog mooie interne strijd opleveren voor een basisplek.

Vandaag Nieuwleusen uit, alles Coronaproof. Kom gerust aanmoedigen maar zowel SV Nieuwleusen als VV Avereest willen u verzoeken om alleen te komen als u geen klachten heeft en willen u ook dringend verzoeken om aan de RIVM richtlijnen te houden waaronder het afstand houden. We willen graag een mooi en gezond seizoen tegemoet samen met u als supporter!