Voorbeschouwing VV Avereest-BSVV

Na 2 zaterdagen vrij van competitie te zijn geweest staat voor zaterdag 7 maart de thuiswedstrijd tegen BSVV op het programma. Een tegenstander die uit een heel ander vaatje tapt dan de laatste 2 tegenstanders, Achilles en Hoogeveen. Deze wedstrijd is voor VVA de laatste wedstrijd in de 2de periode waarin theoretisch gezien er nog een mogelijkheid is voor de periodetitel al moet gezegd worden dat er dan wel heel veel wonderen moeten gebeuren. Neemt niet weg dat VVA een goede serie achter de rug heeft en in een goede flow zit. De ziekenboeg raakt ook weer langzaam leeg en het is mooi om in deze cruciale fase die wij nu ingaan over een nagenoeg fitte selectie kunnen beschikken. We zullen iedereen nodig zijn in de komende 10 wedstrijden, de onderlinge verschillen qua verliespunten op de ranglijst zijn minimaal te noemen.

BSVV, het team van oud VVA trainer Ben Batterink, vinden we terug op de 11de positie echter met hetzelfde aantal verliespunten als VVA, men heeft nog 2 wedstrijden in te halen. De uitwedstrijd tegen BSVV werd gewonnen door VVA met 1-2. Dat was ongeveer ook het enige positieve wat er te melden viel over deze wedstrijd, de rest verdient geen plek in deze voorbeschouwing.

Om in de bovenste contreien van de stand te blijven bivakkeren is een 3 punter voor VVA noodzakelijk en wie weet gebeuren er nog wonderen… de bal is rond.

De wedstrijd op sportpark de Balk begint om 14:30 uur, scheidsrechter is dhr Frei.