Voorbeschouwing VV Avereest – SVN ‘69

De afgelopen wedstrijd tegen CSVC uit Coevorden is afgelast. De exacte reden is niet gecommuniceerd maar de velden zouden in slechte staat zijn volgens een anonieme bron. De wedstrijd is verplaatst naar 21 december, we zullen tzt wel horen of het veld dan beter is.

Een weekendje rust dus voor VV Avereest alvorens SVN ’69 op bezoek komt. SVN ’69 begon het seizoen matig met 5 nederlagen op rij. Van de 6 wedstrijden daaropvolgend wist men er 3 om te zetten in winst, 1 gelijkspel en 2 nederlagen. Afgelopen zaterdag wist men een puntje van ZZVV af te snoepen, een knap resultaat.  Gevolg is dat ze evenveel punten als VVA hebben echter een wedstrijd meer gespeeld. Op basis van de laatste wedstrijden kun je wel spreken van een ploeg die er lekker in zit en met zelfvertrouwen naar Balkbrug zal afreizen. Dit goede gevoel zal niet alleen komen van de resultaten van de laatste wedstrijden maar ook de onderlinge resultaten van vorig jaar. SVN ’69 wist namelijk 4 wedstrijden in de competitie te winnen waarvan 2 tegen VVA…   In Balkbrug werd het, in de voor VVA slechtste wedstrijd van het seizoen, maar liefst 2-5! Uit verloor VVA met 2-0.

Om SVN ’69 een angstgegner te noemen zal wat ver gaan maar VVA zal wel op en top gemotiveerd moeten zijn om de nare smaak van vorig seizoen weg te spoelen en om de broodnodige punten bij te kunnen schrijven tegen het hardwerkende SVN.

De wedstrijd op sportpark De Balk begint om 14:30 uur, scheidsrechter is dhr. Martin van de Brug.