Voorbeschouwing VVA – NKVV

Na een zaterdag vrij en een uitwedstrijd speelt Avereest nu twee thuiswedstrijden op rij. Volgende week komt DKB op bezoek, maar eerst treden de mannen van Rick Mulder aan tegen NKVV uit Dalerpeel / Nieuwe Krim.
Avereest staat onderin de middenmoot van de ranglijst. Vorige week verloor VVA met 4-2 in Havelterberg van nummer twee FDS. De uitslag was wat geflatteerd, Avereest bood met goed spel stevig verzet. VVA is gezakt naar de achtste plaats van de stand. Desondanks is het voetbal van de tricolores vaak beter dan deze positie doet vermoeden.
De tegenstander van komende zaterdag, Nieuw Krimse Voetbal Vereniging, is de rode lantaarndrager van de competitie. Na zeven wedstrijden staat het nog op nul punten, met een doelsaldo van 4 voor en 38 tegen.
Het is zaterdagmiddag aan Avereest om weer een wedstrijd om te zetten in drie punten. Ook al staat de komende tegenstander stijf onderaan, van onderschatting mag geen sprake zijn. VVA heeft de laatste twee wedstrijden verloren en moet weer stijgen op de ranglijst.