VV Avereest in het nieuw!(Update)

Onlangs hebt u op onze website al kunnen lezen dat we VVA 2 en VVA 3 beide in nieuw hebben kunnen steken, mogelijk gemaakt door 3 sponsoren namelijk Allround Tuinen, Jumbo Nanning en Brasserie de Boerderij. De uitreiking met Allround Tuinen en Jumbo Nanning had al plaats gevonden zoals u heeft kunnen lezen, de uitreiking bij De Brasserie is onlangs geweest. Nu alle uitreikingen geweest zijn is het tijd om even wat meer aandacht te vragen voor al deze jonge en actieve Balkbrugse ondernemers.

Jumbo Nanning is al jaren verbonden aan onze club als sponsor. Ben Nanning was onze eerste gesprekspartner, toen nog PLUS markt geheten. Ben heeft onze club vanaf de oprichting af altijd trouw gesteund door het 3de elftal er prachtig bij te laten lopen. De zaak ging geleidelijk over in handen van zoon Frank, de band tussen Nanning Plus en VVA bleef onveranderd goed! Waar we als club ons zelf hebben ontwikkeld zien we dit ook bij onze enige supermarkt van het dorp gebeuren. De winkel werd grondig verbouwd en vergroot en het assortiment werd enorm uitgebreid om aan de wensen van de Balkbrugse gemeenschap te kunnen voldoen. Vorig jaar werd het dorp aangenaam verrast, groen werd geel oftewel Plus werd JUMBO. Ook met deze keuze speelt Frank in op de wensen en behoeften van zijn klanten. Hier blijft het ook nog niet bij, er staat wederom een grote verbouwing gepland zodat de winkel nog verder toe zal nemen qua oppervlakte en assortiment. We kunnen wel stellen dat straks onze buurtsuper die de oude garde uit Balkbrug nog kent als zijnde “Spar Veld” in al die jaren uitgegroeid is tot een echt grote supermarkt waar mening grote plaats jaloers op mag zijn!  Waar menig middenstander in Balkbrug helaas de stekker er uit heeft moeten trekken mogen we als dorp blij zijn met het lef van de familie Nanning.

Op de vraag waar Balkbrug om bekend staat dan is dat natuurlijk het Heuveltjesbosbad, het Veldzicht en Takens was vroeger ook een begrip in de regio. Maar wat Balkbrug ook zo mooi maakt is de omgeving! Het bos, het prachtige Reestdal en we eigenen ons de Ommerschans ook maar even toe. Wat misschien niet elke Balkenees zich realiseert is dat aan de rand van ons prachtige bos er zich een ware metamorfose heeft plaats gevonden. Ondernemers Willeke en Jarno hebben ook hun nek uit gestoken en hebben grootse plannen ontwikkeld en in uitvoering gebracht met Camping Si-Es-An. Allereerst is de kantine omgebouwd tot de prachtige Brasserie de Boerderij welke ook nog is voorzien van een mooi en groot terras. Het hele jaar door ontvangen ze daar, naast de campinggasten, dagjesmensen die wandelen en fietsend onze regio verkennen. Ook feestjes en bruiloften worden gegeven op deze prachtige locatie, een echte aanrader! Daar is het niet bij gebleven voor Jarno en Willeke, ook de camping is volledig op de schop gegaan. De routing is veranderd, persoonlijke toiletunits zijn geplaatst en er zijn diverse bijzonder mooie accommodaties geplaatst waaronder: boslodges, skycabins, safaritenten en zelfs hotelkamers! Mocht u al lang niet meer bij de camping zijn geweest dan is het echt de moeite waard om de site eens te bezoeken, www.si-es-an.nl of nog beter eens lekker door de bos die kant op te wandelen en te bewonderen wat voor moois er is gerealiseerd. Natuurlijk even sluiten met een hapje en een drankje in Brasserie de Boerderij.

Stel je voor, 2 vrienden die elkaar goed aanvullen, samen op school gezeten, zelfde hobby en ook nog hetzelfde werk. Durf jij het dan aan om samen een bedrijf op te starten? Nick van Hoek en Erik Buursema in ieder geval wel! In 2015 hebben ze Allround Tuinen opgericht, een hoveniersbedrijf die van vele markten thuis is. Het aanleggen en onderhouden van tuinen, straatwerk, veranda’s, overkappingen, vijvers.. je kunt het zo gek niet benoemen. Of je nu een moderne, landelijke of Japanse tuin wil, het maakt de heren niet uit zoals te zien is op hun site www.allround-tuinen.nl . De heren timmeren goed aan de weg en hebben in zo’n korte tijd al een zeer goede naam opgebouwd in de verre regio. Allround Tuinen had het inmiddels zo druk dat dit zelfs tot uitbreiding heeft geleid, een bevestiging dat je goed bezig bent. Zoals aangegeven delen ze ook hobby’s en dat is voetbal. Nick en Erik zijn vaste waarde in ons aller 3de elftal en lopen daar nu tussen hun eigen wandelende reclamezuilen in een balletje te trappen en zijn met hun inbreng in ieder geval verzekerd van een basisplaats 😊.

Het is voor ons als club zeer belangrijk om sponsoren te hebben, deze inkomsten zijn noodzakelijk om het voetbal voor iedereen betaalbaar te houden. Als dorp hebben we ook de plaatselijke middenstand en bedrijven nodig en zien helaas langzamerhand steeds meer winkeliers vertrekken of stoppen. Als bewoners van Balkbrug hebben we hier zelf grote invloed op, koop dus lokaal en zo houden we Balkbrug levendig en gezond!