VV Avereest legt nieuwe staf officieel vast

Hoewel alles al in kannen en kruiken was, moesten de contracten nog bij een officieel moment getekend worden door de (nieuwe) staf van VV Avereest. Trainer van het eerste elftal Stef Lamberink (2e van rechts) plak er nog een jaar bij aan, waarbij zijn broertje Job (tweede van links) de maandag krachttraining op zich neemt. Ook de trainer van de dames, Johan ten Wolde (links), tekende voor een extra seizoen.

Verzorger Gerrit Jan van der Veen had zijn afscheid vorig seizoen aangekondigd, maar het leek er op dat hij er toch nog een jaar bij aan ging plakken, omdat er geen vervanger gevonden kon worden. Toch kwam het bestuur nog over de brug door May Kristin Voie Van Der Toorn (midden) binnen te halen. Zij heeft veel zin in komend seizoen.

Het tweede elftal krijgt een nieuw gezicht voor de groep. Mark Dunnink (rechts) neemt het stokje over van Frank Seinen en gaat een gooi naar het kampioenschap doen met het talentvolle elftal. Dunnink trainde hiervoor de Balkbrugse jeugd en ziet in VVA2 een mooie vervolgstap.

Wij wensen iedereen een zeer mooi, succesvol en sportief seizoen toe!