VV Avereest neemt na dit seizoen afscheid van Stef Lamberink

Na afloop van dit seizoen zal Stef Lamberink zijn trainersloopbaan elders voortzetten. Lamberink, die inmiddels bezig is aan zijn 5e (!) seizoen bij de Tricolores zegt toe te zijn aan een volgende uitdaging. Tijdens de periode met Stef heeft Avereest weer de stap gemaakt van de vierde naar de derde klasse, iets waar Avereest enorm trots op is. De club heeft onder Stef diverse stappen vooruit gemaakt, zo is er bijvoorbeeld een derde trainingsmoment bij gekomen om de spelersgroep maximaal te kunnen voorbereiden.

Helaas zijn er ook mindere periodes geweest die hoofdzakelijk te maken hebben met Covid-19. Weinig wedstrijden en aangepast trainen. Dit was ook de reden dat Stef nog een seizoen doorwilde om fatsoenlijk te kunnen afsluiten met de club. Momenteel staat Avereest er nog niet denderend voor in de derde klasse en zijn punten behoorlijk welkom.

Desondanks wil VV Avereest Stef enorm bedanken voor zijn inzet, verfrissing en bovenal de meegebrachte sfeer vanuit Vroomshoop. Stef, het allerbeste gewenst en je blijft natuurlijk altijd van harte welkom in de Thuishaven.