VV Avereest verlengt contract hoofdsponsors

VV Avereest heeft de contracten met de huidige hoofdsponsors, Rooth Partyservice & Catering en Louwdijk Caravans, met 3 jaar verlengd. De drie partijen waren zeer tevreden over het verloop van de afgelopen jaren en waren het snel eens over een verlenging van het huidige contract. Zaterdag 31 augustus werd voorafgaand aan de 1ste bekerwedstrijd van VV Avereest 1 de contracten ondertekend en werd de kleding gepresenteerd aan en door de spelers. De prachtige set kleding werd met luid applaus in ontvangst genomen en de sponsors kregen op hun beurt een mooi ingelijst shirt met bos bloemen aangeboden als dank voor hun sponsoring.

De bekerwedstrijd tegen AVC Heracles (amateurtak van het “echte Heracles”) werd met 5-1 gewonnen door VV Avereest. Met name in de 2de helft wist de jonge ploeg van Stef Lamberink het verschil te maken, Niek Kuiper (3x) en Jurgen Visscher (2x) waren de doelpuntenmakers aan VVA zijde, Heracles wist de stand iets dragelijker te maken door een penalty te benutten.

Zaterdag 7 september speelt VVA de 2de bekerwedstrijd uit tegen Drienerlo, 14 september volgt de laatste bekerwedstrijd, VVA treedt dan thuis aan tegen oude bekende ASV ’57.

Klik HIER voor de foto’s van de wedstrijd VVA – Heracles