VV Avereest vr 1 – SCN vr 1.

5 oktober stond de derde competitie wedstrijd op de planning, thuis om half 3.

Voor de wedstrijd mochten we aanschuiven voor een heerlijke lunch in de voetbalkantine, om vast wat energie op te doen voor de wedstrijd. Ook stonden de foto’s voor vandaag op de planning, nadat iedereen zijn buikje had vol gegeten, de make-up en de haartjes in de plooi, mochten we om de beurt shinen voor de camera. Tijdens de lunch was er ook nog bedacht om de tetrischallenge te doen. Dit uiteraard om meer volgers voor onze instagram pagina te krijgen. Het was een geslaagde tetrischallenge, die inmiddels ook door de kelderklasse is opgevallen en gedeeld. Wij hebben de mannen van VV Avereest ook uitgedaagd voor deze challenge, wij gaan er dan ook vanuit dat we een ludiek plaatje voorbij zien komen aankomende zaterdag….

Na heel wat lachen en gezelligheid moesten we ons gaan focussen op de wedstrijd. Met meer dan genoeg fitte dames begonnen we aan de wedstrijd. Er werd gelijk goed druk gezet en overgespeeld. En binnen de eerste minuten vielen er al 2 kansen. Helaas waren deze net naast. Maar na 5 minuten stond het al 1-0! Dankzij Tess die vanuit een corner de bal zo in het net in draaide. We waren veel aan de bal, en niet veel later werd dan ook de 2-0 gescoord door Rochelle. 3 minuten later schoot Ruth de bal op de keeper. Waarbij iedereen op de bank dacht dat ze de bal had, rolde de bal door wat geklungel alsnog over de lijn. 3-0! Na weer wat mooie paasjes kwam Fiene aan de bal, deze gaf een mooie assist op Tess, die hem vervolgens afmaakte, 4-0!

Inmiddels hadden we al wel in de gaten dat tegenstander geen partij voor ons was. De een na de andere goal werd gemaakt. Inmiddels stond Chloë wat te kou kleumen, en af en toe kwam ze in actie. Maar ook dit was geen gevaar. Na 45 minuten spelen was het rust en werden er wat wissels toegepast. Linda kwam in de plek van Ilona, Esmee voor Joanne, Marith voor Kayleigh, Nina voor Fiene en Anouk voor Rochelle.

We begonnen weer aan de wedstrijd, en ook deze helft ging het ons goed af. De keeper was gewisseld, dus wie weet dat het nu wat moeilijker werd om te scoren, maar niks was minder waar. Anouk stond er in, en begon gelijk goed. Helaas miste ze net, en schoot Ruth hem er uiteindelijk in, maar dit was buitenspel. Niet veel later schoot Ruth van veraf, en met een prachtig schot kwam de bal achter de keeper terecht. 7-0. Daarna kwam Anouk weer in actie, en dit keer was het raak 8-0!

Door al deze doelpunten, en zekerheid op winst. Begonnen de dames op de bank zich enigszins te vervelen , en speelde een potje boter kaas en eieren. Er werd nog weer een keer gewisseld, Rochelle voor Nina en Fiene voor Marith. En zo gingen we de laatste 10 minuten nog even door. Paulien werd nog keihard onderuit gezaagd, en moest helaas de strijd voor vandaag opgeven. Ilona nam haar plaats in.

Tess maakte nog een bewussie en scoorde de 9-0! We hadden hoop om de dubbele cijfers te halen vandaag, maar helaas. Rochelle schoot in de laatste minuten nog keihard op het goal, maar deze ging over. Al met al was het een geslaagde wedstrijd, 1 met veel doelpunten, maar weinig spanning. Wel lekker voor het doelsaldo! Op naar aankomende zaterdag…