VVA 1 – Nieuwleusen 1

Beste bezoeker van VV Avereest- SV Nieuwleusen

Dinsdag 10 mei om 19:30 uur is de wedstrijd VV Avereest- SV Nieuwleusen gepland waarbij Nieuwleusen officieel kampioen kan worden. U bent allen van harte welkom.

De parkeerplaats van Sportpark de Balk is grotendeels afgesloten vanwege ingrijpende verbouwingen. Om de toestroom van supporters enigszins in goede banen te geleiden de volgende informatie:

• De normale toegang tot het sportpark is afgesloten. De tijdelijke ingang is nu aan de linkerzijde van de sporthal
  • Supporters die op fietsafstand wonen worden verzocht om met de fiets te komen.
  • Kom je met de auto? Advies om zoveel mogelijk samen te komen.
  • Er staan vrijwilligers/verkeersregelaars langs de weg. Wij vragen u hun aanwijzingen op te volgen.
  • Eventuele bussen  worden verzocht om niet aan de Hoogeveenseweg te parkeren maar via industrieterrein Katingerveld te rijden en daar te parkeren
  • Bij toegang sportpark wordt er entree gevraagd, dit kan enkel contant. Om de doorstroming te bevorderen zou het fijn zijn om gepast te betalen. 18 jaar en ouder 3 euro, onder de 18 jaar gratis toegang.
  • In de rust kan er koffie of iets anders genuttigd worden op meerdere punten. Alleen in de kantine kan er gepind worden, op de andere plekken contante betaling!

Wij hopen op een sportieve en mooie avond!

Met vriendelijke groet,
Bestuur VV Avereest