VVA 1 wint in Hollandscheveld

Zaterdag 23 april stond de wedstrijd Hollandscheveld – Avereest op het programma. Hollandscheveld; bivakkerende op plek 10 in de 3e klasse D staat één plaats onder de Tricolores.

Het team van Johan Sikkes is getekend door een aantal blessures; dat was overigens niet te merken aan het begin van de wedstrijd. De thuisploeg begon namelijk stukken sterker aan de wedstrijd. Avereest was vooral de eerste twintig minuten ongelofelijk slordig. Wat ook resulteerde in een snelle voorsprong voor de thuisploeg. Robin Bijl kon een treffer op zijn naam laten noteren.

Hollandscheveld had overigens in de eerste helft vaker moeten scoren; het was doelman Zwijns die een paar keer fantastisch redde en de ploeg van Lamberink op de heen hield.

In minuut 27 deed Avereest wat terug; een goede vrije trap werd fantastisch tegendraads ingekopt door Léyon Courtz. Dat gaf de Louwdijk-Rooth formatie energie want vlak voor rust scoorde Jurgen Visscher de 1-2. Dat was tevens de ruststand.

In het tweede bedrijf was het Avereest die de boventoon voerde, van de slechte start van de wedstrijd was weinig terug te zien en dat zou uiteindelijk ook resulteren in een doelpuntenfestijn.

In minuut 52 is het wederom Jurgen Visscher die de 1-3 op het scorebord brengt. Er werd bij vlagen goed gespeeld, Hollandscheveld had weinig meer in te brengen. Ook deze wedstrijd moest de thuisploeg een paar keer wisselen vanwege blessures.

Lamberink had inmiddels tweemaal gewisseld en met name Nick Oosterveen gaf zijn visitekaartje af. Met een flamboyante actie waarin hij twee directe tegenstanders te slim en te snel af was gaf hij vervolgens keurig voor zodat Visscher zijn hattrick kon completeren, 1-4 voor de mannen uit Balkbrug.

Even later was het diezelfde Oosterveen die zelf de 1-5 kon binnen tikken na een inzet (die gekeerd werd) van Niels Redder. Dito invalbeurt van de jonge Oosterveen.

Vlak voor het fluitsignaal kon Kevin Buiter de doelman nogmaals verschalken door randje 16 de 1-6 in de hoek te prikken. Al met al een goede uitslag en zeker na een slecht begin van Avereester zijde een topresultaat. Wij wensen Hollandscheveld nog veel succes toe de komende wedstrijden.

Volgende week spelen de mannen van Lamberink de o zo belangrijke derby tegen DVC Dedemsvaart.

Komt dat zien!

Klik HIER voor foto’s.(Gemaakt door Hollandscheveld)