VVA krijgt met Harold Mijnheer een Lid in de orde van Oranje Nassau.

Het weekend van 24 en 25 augustus stond bij VV Avereest in het teken van het 25-jarig jubileum. Op vrijdag werd er een toernooitje voor oud-leden met daarna een gezellige avond in de kantine georganiseerd. Zaterdag begon met een ochtend vol activiteiten voor de jeugd. Daaropvolgend een toernooi voor de lagere elftallen. Daarna de oefenwedstrijd van het eerste elftal tegen zustervereniging Juliana 32 en afsluitend een barbecue met daarna een groot feest.

Toch was het hoogtepunt van het weekend de koninklijke onderscheiding van penningmeester Harold Mijnheer op zaterdagavond. Hij is vanaf de oprichting al actief als bestuurslid en allround vrijwilliger bij de vereniging. Burgemeester Peter Snijders was naar de Thuishaven gekomen om Mijnheer als Lid in de Orde van Oranje Nassau te onderscheiden.

Zichtbaar geëmotioneerd  door de aanwezigheid van zijn gehele familie onderging hij zijn verrassing. Er steeg een welgemeend ‘Harold bedankt’ op door de bijna honderd mensen die van de partij waren. Het feest ging daarna in volle gang los en werd alleen nog even onderbroken voor een veiling. Hier ging naast een wedstrijd als leider van het derde elftal ook een shirt van het eerste jaar.

Foto’s van het jubileumweekend volgen nog.