Wedstrijd Voorwaarts VR1 – VVA VR1

Zaterdag morgen vertrokken we richting Vriezenveen, deze wedstrijd is een aantal keer uitgesteld of afgelast, maar moest vandaag dan toch echt worden gespeeld. Er hing wel wat van de wedstrijd af, als we vandaag wonnen, konden we dan eindelijk in de top 3 aansluiten.

Om 12:28 begon de wedstrijd, er wordt gelijk goed druk gezet naar voren, ook worden er hier en daar mooie kansen gecreëerd! In de begin fase van de wedstrijd speelden we grotendeels op de kant van de tegen stander, maar om den duur kwam Voorwaarts sterker terug, en krabbelde langzaam onze helft op. Na 20 min spelen komt er een vrije trap, Tess neemt deze vrijetrap, en schiet goed op goal maar de kieper kon de bal helaas redden al was het wel een super mooie redding. Tess schoot nog met haar oude vertrouwde schoenen de nieuwe Niki´s zaten nog vertrouwt in de doos, deze moesten eerst nog maar is shinen op training. Ruth kwam met de bal in het domein van de keeper daar was zij blijkbaar niet van gediend en kwam erg lomp en schreeuwt op Ruth in hier bij werd de enkel van Ruth hard geraakt en ging neer, de verzorging moest er aan te pas komen. De scheids vond dit blijkbaar normaal……maar goed we gaan maar weer door.

Op training hebben we een aantal keer geoefend met koppen, dit was in de wedstrijd terug te zien. Anouk en Myrna hadden de bal dan ook bijna in de goal gekopt vanuit de corner helaas de bal nam de verkeerde richting aan en ging naast. De zon deed tijdens de wedstrijd ook aardig zijn best, de dames hadden het warm en namen een verkoeling met een drink pauze. Na een heerlijke verkoelingen, creëerden we nog vele kansen. 12:58 Ruth krijgt de bal en schiet over de keeper heen 0-1.

Voorwaarts werd gevaarlijker en ook onze keeper Roos kreeg het steeds drukker, maar hield wel stand en had mooie reddingen. Anouk kreeg de bal op rechtsvoor en sprintte met de bal naar voren en beleef de tegen stander voor. Oh oeps, dan sta je op een heel dicht bij de keeper, tja wat moet je dan he? Nou gewoon super netjes in de korte hoek schieten hoppa! 0-2.

2 e helft: Het spel begon een beetje op ping pong te lijken van beide kanten, maar onze verdediging bleef sterk en zorgden er voor dat ze er niet langs kwamen. Esmee die op linksachter staat, dribbelde met de bal naar voren, maar werd op een grove manier met de handen naar de grond gewerkt, niet erg netjes, de scheids deed er niet al te veel om maar wel verliet Esmee het veld, nou als die van het veld gaat is er toch wel echt iets aan de hand! Fiene nam haar plek over.

Er kwamen nog een aantal schoten op de goal maar helaas de keeper stond er te sterk tussen. Iris Van Der Linde kreeg ook nog een mooie voorzet vanaf de linker zijde, maar helaas net naast. Herman onze vlagger, vlagde voor buitenspel, maar de scheids koos voor zijn eigen inzicht, Herman stond er dus voor niks, helaas. Trynstje wou ook graag een keer schieten en kwam vanuit de verdediging en kreeg de bal in gespeeld en schoot ook nog maar is op goal, maar de keeper wist deze overwogen poging te onderscheppen.

Eindstand is 0 – 2. Roos had haar doel bereik de 0 houden, super!

Women off the mach is Iris Pielman, ze wist veel ballen te onder scheppen, en stuurde verdediging weer fantastisch aan.

Aankomende zaterdag, 6 april spelen we tegen thuis tegen Bergentheim, een spannende wedstrijd aangezien zij 2de staan en wij 3de.